След 72-часов арест Ивайло Найденов излиза от ареста срещу 10 000 лв.

...
След 72-часов арест Ивайло Найденов излиза от ареста срещу 10 000 лв.
Коментари Харесай

Синът на шефа на НАП-Пловдив е освободен срещу 10 000 лв. гаранция

След 72-часов арест Ивайло Найденов излиза от ареста против 10 000 лева гаранция. Това е решила доскоро Окръжна прокуратура-Пловдив. Очакваше се държавното обвиняване да желае непрекъснат арест за младия мъж, само че това по този начин и не се случи, написа " Пловдив 24 ".

" Минути преди 21,00 часа на 28 август на телефон 112 било обявено, че пред блок в жк " Тракия “ пресичаща пътното платно пешеходка с неустановена идентичност била блъсната от лек автомобил " Мерцедес “, чийто лидер напуснал местопроизшествието. Незабавно по случая почнала инспекция от чиновници на бранш " Пътна полиция “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Изяснено било, че пострадалата е 78-годишна, настанена е в болница в тежко положение. Взета й е кръвна проба за химически разбор. Малко по-късно е издирен и 20-годишния водач на злощастния автомобил. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати, резултатите са негативни. Разследващ служител на реда продължава работата по фактическата конюнктура към случая ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР